Eat Local Organic Food!

Το Νερό μας

Ανώτερη ποιότητα.

Ένα νερό ανώτερης ποιότητας από τον υδάτινο πλούτο των πηγών «Βαλεράτσι-Γαρδηνία» που συγκαταλέγεται στα ποιοτικότερα στην Ελλάδα λόγω της φυσικοχημικής του σύστασης,  σύμφωνα με μελέτες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της  Ελληνικής Αρχής  Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών της χώρας μας.

ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

pH (25°C): 8 PH units

Conductivity (25°C): 273μS/cm 

Ca+2: 55.4 mg/l

Magnesium, Mg+2: 0.6 mg/l

Sodium, Na+ : 1.1 mg/l

Potassium, K+ : 0.4 mg/l

Carbonates, CO3-2 : 0.0 mg/l

Bicarbonates, HCO3: 170.3 mg/l

Chlorides, Cl <5 mg/l

Sulphates, SO4-2 : <5 mg/l

Nitrates, NO3 : <1 mg/l

Nitrite, NO2 <0.05 mg/l

Permanent Hardness: 2 mg/l CaCO3.

Ammonium, NH4+ <0.10 mg/l

Total hardness: 141 mg/l CaCO3

Temporary Hardness: 139 mg/l CaCO3  

 

Με βασικά χαρακτηριστικά την ισορροπημένη σκληρότητα (143mgLT) και την πολλή χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (1.1 mg/LT), κατέχει μία υψηλή θέση στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.Άριστον μεν ύδωρ.

Η ισορροπημένη σκληρότητα αποτελεί ένδειξη ότι το νερό έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και είναι ιδανικό για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο, λόγω της πολύ χαμηλής του περιεκτικότητας.

Με βαθμό αλκαλίωσης Na < 20%, κατατάσσεται σε νερό εξαιρετικής ποιότητας.

Η χαμηλή περιεκτικότητα σε αζωτούχες ενώσεις (NO3, NO2, NH4+ κλπ.) υποδηλώνει ότι προέρχεται από παρθένους υδροφόρους ορίζοντες, απαλλαγμένους από ανθρωπογενείς ρυπάνσεις.

Τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, διεθνή πρωτόκολλα και πρότυπα διαχείρισης, σε πλήρη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία, αποσκοπούμε στη διάδοση ενός νερού ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ.

Ενημερώσου για τα προϊόντα μας

Primary_Arrow_Icon